新潟大学 SDGsみらい研究会

SDGsみらい研究会は、2020年に新潟大学の学生3人が立ち上げた団体です。
SDGsには「パートナーシップ」を大切にする発想があります。みらいS研は多種多様なステークホルダーと協働することで活動を広げてきました。
SDGsに興味がある人を繋ぐSlackコミュニティ「SDGsみらいネットワーク」には、年齢や職種、地域を超えて約70名の方々が参加しています。そこでは大学生らしい素朴で斬新なプロジェクトが日々進んでいます。

The SDGs MIRAI Association is founded by three Niigata University students in 2020.

The SDGs are based on the idea that "partnership" is important. The SDGs MIRAI Association has expanded its activities by collaborating with a wide variety of stakeholders.
The "SDGs MIRAI Network," a Slack community that connects people interested in the SDGs, has about 50 people participating, regardless of age, occupation, and region. There, homely and innovative projects that are typical of university students are being carried out on a daily basis.

活動場所 新潟
団体カテゴリー SDGs
サイトリンク https://nervous-rock-24b.notion.site/SDGs-S-5c30410b7c244ac8b9d6cf70fbffc2db
更新日 2021.09.21